YouTube pe Android - vedeti clipurile offline!

de Liviu Petrescu | 28 iunie 2012

Aplicatia YouTube pentru Android a primit un upgrade important: utilizatorii pot alege sa descarce pe telefon clipurile din lista "Watch it later", sau YouTube poate chiar descarca automat clipuri pe care crede ca utilizatorii vor sa le vada.

Deocamdata, functiile de descarcare automata a clipurilor YouTube pentru vizualizarea online sunt disponibile doar pe Android, insa reprezentantii site-ului au explicat ca vor ca acestea sa devina in curand disponibile si pe iOS, scrie Mashable.

Decizia YouTube de a oferi descarcari automate pe Wi-Fi pentru vizualizarea offline vine in contextul in care abonamentele cu trafic nelimitat sunt tot mai rare in SUA.

Aplicatia YouTube poate descarca doar clipurile din lista "Watch it later", cele mai noi clipuri de pe canalele din lista utilizatorului sau poate chiar "ghici" ce clipuri ar vrea sa vada utilizatorul unui smartphone Android pe baza istoriei de navigare.

Crezi ca functia YouTube de a descarca automat clipuri este o idee buna sau va ocupa inutil spatiu de stocare important pe gadgeturile Android?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: YouTube Android youtube offline youtube downloader android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google