Utilizatorii Facebook Timeline, noua tinta a escrocilor online

de Dana Saporan | 5 ianuarie 2012

Inca de la aparitia ei, interfata Timeline nu a fost intocmai pe placul utilizatorilor retelei de socializare Facebook. In prezent, cand Timeline a acaparat cele mai multe conturi Facebook, aceasta continua sa adune "dislike"-uri, totul spre satisfactia escrocilor online.

Mai precis, profitand de nemultimirea generala a userilor Facebook Timeline, o multime de escroci online au creat pagini si tutoriale menite sa ii ajute pe utilizatori sa scape de interfata nedorita, scrie Technolog.

Printre altele, utilizatorii sunt rugati sa dea "Like" anumitor pagini, sa isi invite, apoi, prietenii sa realizeze aceeasi actiune, sa vizualizeze tutoriale YouTube, sa descarce fisiere s.a.m.d. Si daca o parte dintre aceste actiuni sunt inofensive, celelalte ar putea determina raspandirea software-ului rau intentionat.

Interfata Timeline va deveni curand obligatorie pentru toti utilizatorii Facebook si, odata activata, aceasta nu va mai putea fi indepartata, in pofida tacticilor de dezactivare pe care escrocii online le promoveaza.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google