Twitter, Facebook, Myspace provoaca sinucideri?

de Mina Hutterer | 3 august 2009

Dupa jocurile video si muzica emo, vinovate de comportamentul deviant al tinerilor sunt acum siturile de socializare. Arhiepiscopul Bisericii Catolice din Anglia a declarat ca Facebook sau MySpace ii pot determina pe tineri sa se sinucida.


Twitter este un loc unde oamenii posteaza tot felul de comentarii. Unii vorbesc despre viata lor de zi cu zi, altii despre lucruri gasite pe web, altii isi promoveaza bunurile sau chiar pe ei. Comunicare este esenta.

Nu acesta este si parearea arhiepiscopului Bisericii Catolice din Anglia, Vincent Nichols. Potrivit timesonline.co.uk, arhiepiscopul crede ca adolescentii care socializeaza pe net sunt in pericol.

Ei cauta pe Twitter prietenii efemere in care se pune mai mult accentul pe cantitate decât pe calitate, crede prelatul. Nichols a explicat ca trauma provocata de pierderea acestor "relatii fragile" este un factor determinant in sinuciderile din rândul tinerilor. Arhiepsicopul a amintit ca in Marea Britanie câteva zeci de tineri si-au luat viata din cauza site-urilor de socializare.

Sursa: NewsIN

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google