Sphere, solutie de securitate pentru terminalele din locuinta

de Redactia Hit | 6 aprilie 2012

Bitdefender lanseaza Bitdefender Sphere, o solutie de securitate completa care protejeaza fiecare terminal din locuinta utilizatorului de amenintari informatice.

Sphere ruleaza tehnologie premiata ce protejeaza mai mult de 400 de milioane de utilizatori de peste tot din lume si permite consumatorului sa faca cumparaturi, sa foloseasca serviciile bancare, sa se joace si sa lucreze in mod sigur indiferent de locatie.

Licenta Bitdefender Sphere vine la pachet cu o camera D-Link DCS-930L, care reprezinta un sistem complet cu procesor si web server incorporat, capabil sa transmita imagini video de calitate ridicata.

"(...) prin parteneriatul cu D-Link am adaugat unuia dintre cele mai bune produse de securitate existente deja pe piata o solutie inovatoare de supraveghere si monitorizare a locuintei sau biroului, oferind astfel utilizatorului final protectie completa", a declarat Razvan Valceanu, Country Manager Bitdefender Romania.

Solutia de supraveghere este bazata pe camera video aflata in interactiune cu portalul dedicat mydlink, si asigura o monitorizare IP gratuita. Formula este perfectionata prin securitatea garantata de antivirusul Bitdefender Sphere, se arata intr-un comunciat de presa.

Produsul este disponibil momentan in exclusivitate prin retailerul online eMag si costa 349.99 de lei.

Incepand cu 23 aprilie, Bitdefender Sphere va fi disponibil si pe www.bitdefender.ro si la distribuitori.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google