Si cainii pot sa posteze pe Twitter. Serios!

de Cristina Enescu | 12 noiembrie 2010

Ca si cum nu ar fi existat destui oameni care posteaza pe Twitter, pe piata a aparut un gadget care le permite si cainilor sa isi imparta trairile pe Internet.

Daca atasati medalionul denumit “Puppy Tweets” la zgarda cainelui, senzorul de voce incorporat va stii cand animalul latra.

Dispozitivul conectat cu contul de Twitter pe care stapanul l-a creat special pentru caine, va genera mesaje aleatorii, de cate ori animalul va latra. Ideea este ca aceste mesaje vor fi versiuni “traduse” sau mai bine zis “interpretate” ale latratului.

De exemplu, daca sunetul pare unul trist, gadgetul poate posta un mesaj de genul: “Latru fiindca mi-e dor de tine. Iata, am spus-o. Acum grabeste-te acasa.

Micul dispozitiv este dotat cu o baza de aproximativ 500 de fraze, prin urmare nu va trece prea mult timp pana cand vor postarile se vor repeta.

Totodata, medalionul poate functiona numai daca animalul se afla in apropierea retelei de Wi-Fi de acasa. 

Twitter si-a crescut baza de utilizatori intr-un ritm incredibil, avand toate sansele ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la un numar de 200 de milioane de utilizatori. In plus, daca mai adaugam si patrupedele canine la acest numar, Twitter va ajunge, probabil, gigantic.

Sursa: TG Daily  

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google