Salveaza bani cu Google Tips

de Vlad Matei | 9 martie 2009

Google a lansat un nou site care foloseste aplicatia Google Moderator pentru a ajuta utilizatorii sa economiseasca banii de buzunar.Daca ai vreun sfat pentru a economisii niste bani poti sa il impartasesti celorlalti sau poti citi cum au reusit altii sa puna bani mai multi la ciorapi la adresa http://www.google.com/tipjar.

Exista deja peste 1.200 de sfaturi utile pentru cheltuitori postate pe site-ul de mai sus. Unele dintre acestea sunt absolut logice si cu siguranta, cei mai multi dintre dumneavoastra vor rade de ele sau vor spune ca le stiau deja. Altele insa, desi la indemana noastra (mai mult sau mai putin), se pot dovedi pe cat de utile pe atat de simple si de usor de urmat.

Spre exemplu, cine s-ar gandi ca un sfat pentru a mai pune ceva bani la saltea este curatarea filtrului de aer de la masina si reducerea astfel a consumului zilnic. Un filtru curat de aer economiseste cu 7% din consumul masinii, astfel putand pune deoparte 100 de dolari americani la aproximativ 7.000 de kilometri parcursi.

Tot din seria de produse Google, mai trebuie sa enumeram si noua optiune a gigantului american. Daca aveti suficienti bani salvati ca sa va ganditi sa calatoriti va trebui sa verificati inainte in motorul de cautare Google cam ce cutremure au fost raportate in ultima perioada in zona in care mergeti. Faceti asta cautand pur si simplu in Google cuvantul “Earthquakes”.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google