Profit record la LinkedIn

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 25 august 2011

LinkedIn a raportat incasari de 121 milioane dolari pe al doilea trimestru al anului. Valorile raportate au fost mai mari decat s-a previzionat initial, depasind prognozele sumbre ale analistilor.


Potrivit datelor financiare, la sfarsitul lui iunie 2011, compania a inregistrat un profit net de peste 4,5 milioane de dolari. Prin comparatie, in aceeasi perioada a anului trecut, in registre figura un profit net de 4,3 milioane dolari.


Pe bursa, LinkedIn (NYSE: LNKD) a castigat 4 centi pentru fiecare actiune, contrastand in mod evident previziunile pesimiste ce anticipau o pierdere de 3 centi pe titlu.

Compania californiana are un rol important pe piata globala a muncii, avand 120 milioane de membri activi inregistrati. Acestia sunt fie profesionisti aflati in cautarea unui loc de munca, fie companii interesate in identificarea de oameni potriviti.


Un alt aspect pozitiv se inregistreaza la nivelul incasarilor provenite din solutiile de marketing, care prezinta la randul lor un traseu ascendent, atingand nivelul de 38,6 milioane de dolari, ceea ce corespunde unei cresteri de 111%. Abonamentele de tip premium, ce asigura servicii exclusive, au oferit surpriza unei cresteri de 60%, introducand in buzunarul LinkedIn 23,9 milioane de dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google