Probleme cu Facebook si Google - nici companiile nu stiu ce s-a intamplat

de Redactia Hit | 11 decembrie 2012

Mai multi utilizatori ai unor servicii importante online, precum Facebook si Google, au anuntat mici deficiente de functionare ale serviciilor.

Utilizatorii de Google (in special gmail) s-au confruntat, ieri, cu o serie de probleme de autentificare pe serviciul de mail. Nu este vorba despre o problema majora sau despre opriri semnificative ale serviciului, ci despre incarcarea mai lenta a paginilor. In unele cazuri a fost vorba totusi despre refuzul autentificarii in conturile gmail.

Frustrant este faptul gigantului internetului nu a dat o explicatie rezonabila, iar tot ceea ce a avut Google de "declarat" a fost ceva de genul "habar n-avem ce se intampla".

Facebook, de asemenea, a avut o intrerupere de vreo 15 minute in aceasta dimineata, dar nu toti utilizatorii au avut de suferit. Majoritatea deficientelor au avut la baza schimbara de catre Facebook a DNS-urilor, deci nimic grav nu s-a intamplat.

Oricum, in acest moment lucrurile au reintat in normal, atat pentru utilizatorii de Gmail cat si pentru cei ai retelei sociale care isi pot folosi conturile.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook probleme login gmail autentificare cont pana facebook pana google probleme gmail
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google