Prima piesa de teatru jucata pe Facebook

de Radu Eftimie | 26 august 2011

Vodafone si Undercloud anunta lansarea primei piese de teatru jucata pe Facebook: actorii din reprezentatia ,,Te iubesc! Te iubesc?" vor ,,interpreta" fragmente din textul piesei pe pagina de Facebook - Vodafone Buzz, potrivit unui comunicat de presa al Vodafone.

Prima piesa de teatru jucata pe Facebook

 

Cei care doresc sa urmareasca piesa de teatru de pe Facebook isi pot rezerva locurile in sala in cadrul unei aplicatii speciale numite ,,Teatru Undercloud": locurile sunt nelimitate.

Mecanismul de inregistrare este simplu: toti cei care doresc sa isi rezerve un loc in sala trebuie sa dea Like paginii Vodafone Buzz (in cazul in care nu sunt inca prieteni cu pagina oficiala a Vodafone Romania), sa intre in aplicatia ,,Teatru Undercloud" si sa se inregistreze cu contul lor de Facebook.

Aplicatia permite ca, in momentul inregistrarii, utilizatorul sa poata rezerva un loc si pentru un prieten din lista sa de pe Facebook.

Piesa se va juca luni 29 august, la ora 17.00 si va dura 25 minute, in doua reprize a cate 10 minute si o pauza de 5 minute ,,intre acte".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google