Pinterest - un fel de retea sociala pe... preferinte

de Radu Eftimie | 4 noiembrie 2011

Pinterest este unul dintre acele site-uri pe care daca le vizitezi chiar si din greseala, decizi in doar cateva minute sa-ti faci un cont. Site-ul este locul unde puteti sa va insemnati lucrurile care va intereseaza din diferite domenii si, in acelasi timp, sa vizualizati si recomandarile celorlalti membri ai retelei.

Desi compania proprietara este in acest moment destul de noua pe piata, produsul propus este inovator din mai multe puncte de vedere. In primul rand interfata site-ului arata foarte bine si este usor de utilizat.

In al doilea rand, utilizatorii isi pot face reciproc sugestii in legatura cu subiecte su lucrurile care li se par interesante. Pinterest seamana foarte mult cu o retea sociala axata pe punctele de interes comune ale utilizatorilor.

Categoriile de interes, care sunt in numar de peste 30, pot fi selectate si filtrate dupa anumite criterii. Odata selectate criteriile, subiectele care va intereseaza si care va sunt sugerate automat sau le puteti cauta singuri sun numai bune de "tintuit" pe propria voastra pagina de Pinterest. Inregistrarea pe site se face deocamdata pe baza de invitatie, dar puteti trimite o cerere companiei in acest sens.

Pinterest - un site de vizitat

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google