Orange ofera internet Wi-fi pe National Arena

de Radu Eftimie | 8 mai 2012

Orange Romania a anuntat astazi ca va oferi, incepand din 9 mai, acces gratuit la internet de mare viteza (144 Mbs) pe National Arena, printr-o retea Wi-fi.

Accesul la net este oferit tuturor posesorilor de terminale mobile (smartphone, tablete, laptopuri etc.) indiferent de reteaua de telefonie mobila la care sunt abonati, timp de 2 ore pe zi, se arata intr-un comunicat de presa.

"Astfel, publicul care se va afla pe stadion, pentru un meci de fotbal sau pentru un alt eveniment, va avea acces la internet de pe telefonul mobil, tableta sau laptop, printr-o reţea Wi-Fi implementata de Orange Romania, avand la baza solutii tehnologice dezvoltate de Cisco", se precieaza in comunicat.

Potrivit anuntului Orange, in acest moment sunt instalate 21 de puncte de acces Cisco Wi-fi pe National Arena, in punctele de comercializare produse si zona mediana, in zona VIP, in sala de conferinte a complexului si in media room. Proiectul Orange va fi extins, dupa cum promite operatorul.

Accesul gratuit la reteau Orange Wi-fi Zone se va face prin intermediul unui username si al unei parole care vor fi primite de utilizator in momentul in care incearca sa se conecteze la Orange Wi-fi Zone.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Orange wifi zone hot spot national arena internet gratuit national arena
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google