MySpace face discriminari - noul site nu va fi disponibil si pentru clientii vechi

de Liviu Petrescu | 8 octombrie 2012

Noul MySpace va fi o comunitate separata de utilizatorii actuali ai site-ului. Designul impresionant va fi rezervat pentru inceput doar celor ce primesc invitatii.

Lansarea site-ului imbunatatit MySpace ii vizeaza in stadiul beta pe artisti, manageri si DJ, a anuntat CEO-ul MySpace, Tim Vanderhook. Dupa primul val, vor fi invitati "fanii loiali ai MySpace", nu toti utilizatorii site-ului din momentul de fata, potrivit CNET.

MySpace face discriminari - noul site nu va fi disponibil si pentru clientii vechi

Noul site MySpace nu va beneficia de o lansare oficiala in viitorul apropiat, deoarece nu planuieste sa intre in concurenta directa cu Facebook si Twitter, a explicat seful companiei.

In schimb, noul MySpace va continua sa puna accentul pe lumea muzicala, intr-un mod asemanator retelei LinkedIn pentru viata profesionala, iar site-ul va include integrare Facebook si Twitter. In conditiile in care nu toti utilizatorii din momentul de fata sunt invitati, nu va fi de mirare ca din ce in ce mai multi utilizatori veterani ai MySpace vor continua sa treaca la alte servicii, precum Soundcloud.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: noul design myspace noua comunitate myspace myspace integrare facebook myspace intergrare twitter
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google