Mozilla amana Firefox 4 pentru 2011

de Silviu Anton | 29 octombrie 2010

Mozilla inca lucreaza din greu la urmatoarea versiune a browser-ului Firefox. Cu toate acestea, compania nu va reusi sa ramana in grafic si sa lanseze versiunea finala a Firefox 4 pana la sfarsitul anului. Anuntul a fost facut de companie prin intermediul unui comunicat de presa, in care se mentioneaza ca urmatoarea versiune a Firefox 4 a fost amanata pentru 2011.

“Incheierea acestei sarcini necesita mai mult timp decat am estimat initial, intrucat am depistat semne de regresie si surse de instabilitate”, a declarat managerul de produs Mozilla, Mike Beltznet, intr-o postare oficiala pe blog.

Utilizatorii implicati in procesul de Firefox 4 beta vor continua sa ajute la evolutia acestui proces de dezvoltare pana la sfarsitul anului, proces pe care Mozilla spera sa-l finalizeze la inceputul anului viitor.

Browser-ul a fost in beta pentru cateva saptamani, trecand deja prin sase astfel de lansari diferite, dar exista probleme cu integrarea tehnologiilor lasate mostenire de versiunea actuala.

Firefox se zbate sa isi mentina statusul de browser ca si alternativa majora la Internet Explorer, pozitie care acum se afla in pericol din cauza cresterii in popularitate a browserului Google Chrome.

O revizie majora la un browser presupune un proces eleborat. Sa speram ca Mozilla va reusi sa isi pastreze promisiunea si sa ne livreze la inceputul anului viitor un Firefox nou-nout.

Sursa: TG Daily http://www.tgdaily.com/software-brief/52242-firefox-4-launch-scrubbed-until-2011 


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google