MetaWeb: Devine internetul 100% social?

de Redactia Hit | 9 noiembrie 2012

Aplicatia MetaWeb promite transformarea fiecarei pagini a internetului intr-un spatiu social. Odata instalata, aplicatia permite utilizatorilor sa discute direct cu ceilalti vizitatori ai paginii web deschise.

In timp ce multi considera ca retelele sociale sunt suficiente, un startup londonez propune cresterea interactivitatii online la 100%.

Aplicatia MetaWeb este deocamdata in faza beta, dar va fi lansata oficial in 12 noiembrie, pentru PC si iPhone.

Dupa instalarea MetaWeb, utilizatorii pot discuta cu ceilalti utilizatori care vizioneaza aceeasi pagina web. Aplicatia ofera si sugestii legate de tendintele momentului, astfel incat poti afla usor unde sunt cei mai multi utilizatori deschisi la dialog.

Hrair Mekhsian, creatorul MetaWeb, sustine ca aplicatia ofera un internet 100% social si ocoleste unele aspecte problematice.

MetaWeb nu va fi integrata cu retelele sociale, astfel incat utilizatorii nu au de ce sa fie ingrijorati cu privire la datele colectate: acestea nu vor fi asociate cu numele lor adevarat.

Prin nedeclararea identitatii in MetaWeb, dispare orice grija si cu privire la faptul ca seful te poate prinde ca pierzi timpul online in timpul programului de lucru.

Sursa: The Next Web

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: metaweb social web aplicatie metaweb metaweb final
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google