Kim Dotcom abandoneaza Mega pentru un nou proiect "muzical" si intra in politica

de Liviu Petrescu | 5 septembrie 2013

Kim Dotcom va parasi site-ul Mega, lansat la inceputul acestui an ca inlocuitor pentru defunctul Megaupload. Germanul care s-a stabilit in Noua Zeelanda vrea sa se concentreze asupra unui nou serviciu muzical, dar are de infruntat si procesul pentru incalcarea drepturilor de autor.

Cunoscuta pana acum sub numele de Megabox, platforma muzicala prin care Kim Dotcom vrea sa permita distributia muzicii intr-un mod in care si artistii sunt platitit corespunzator,  este una dintre prioritatile fondatorului Megaupload.

Kim Dotcom

In momentul de fata, serviciul muzical al lui Kim Dotcom este in grija unei echipe de 22 de dezvoltatori, dar numele final este pastrat secret. Alaturi de noul proiect asteptat in urmatoarele luni, fondatorul Megaupload si Mega are si cateva ...ambitii politice.

Chiar daca este in continuare acuzat in SUA de incalcarea drepturilor de autor si lupta la tribunal impotriva extradarii, Kim Dotcom lucreaza la propriul partid politic in Noua Zeelanda, alaturi de care vrea sa participe la alegerile din 2014.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: kim dotcom mega serviciu muzical kim dotcom proces kim dotcom
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google