Kaspersky Tablet Security, solutie antifurt care pacaleste hotii (Android)

de Radu Eftimie | 3 mai 2012

Kaspersky a anuntat astazi lansarea Kaspersky Tablet Security, o solutie de securitate avansata dotata si cu functia Mugshot ce fotografiaza pe ascuns chipul persoanei care foloseste dispozitivul furat sau pierdut si transfera pozele proprietarului.

Cum functioneaza?

Mugshot este cea mai intersanta functie noua inclusa in KTS. Ea are rolul de a fotografiaza pe ascuns – daca dispozitivul este prevazut cu o camera foto frontala – chipul persoanei ce utilizeaza o tableta furata sau gasita. Tableta incepe sa fotografieze in momentul in care sunt executate anumite operatiuni pe ea, precum click-uri, slide-uri cu degetul sau alte actiuni tactile.

Apoi, fotografiile sunt trimise catre Web Central, o interfata cu acces web, astfel incat utilizatorul, de exemplu, sa le poata inainta politiei pentru investigatii.

Noua suita Kaspersky Tablet Security include si un motor antivirus, care functioneaza in paralel cu tehnologiile de protectie cloud, blocheaza eficient toate programele periculoase, chiar si pe cele necunoscute anterior.

In plus, afirma reprezentantii companiei de securitate, functia Web Protection blocheaza site-urile frauduloase sau paginile web care fura date confidentiale, precum informatii bancare si de autentificare la retelele sociale.

Kaspersky Tablet Security este disponibila in Google Play si costa 66,96 RON.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google