Kaspersky Lab lanseaza Kaspesky Security for Virtualization

de Radu Eftimie | 11 aprilie 2012

Kaspersky Lab lanseaza Kaspersky Security for Virtualization (KSV), noua solutie business proiectata si construita de la zero de echipa interna a Kaspersky Lab. Solutia este dedicata protejarii impotriva malware si atacurilor informatice asupra infrastructurile IT aflate in continua evolutie.

Kaspersky Security for Virtualization este o aplicatie virtuala de securitate care se integreaza cu VMware vShield Endpoint, pentru a oferi protectie anti-malware fara agent integrat (agent-less), construita pe baza motorului antivirus avansat al Kaspersky Lab.

Dezvoltata pe aceeasi structura de cod ca si linia de solutii endpoint Kaspersky Lab pentru business, Kaspersky Security for Virtualization evita complexitatea inutila si consumul de resurse asociate altor programe de securitate pentru medii virtualizate, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Folosind Kaspersky Lab, companiile dispun de o platforma unica de management pentru medii virtuale, fizice si mobile.

Kaspersky Security for Virtualization va fi inclusa in gama solutiilor Kaspersky Lab pentru securitate dedicata incepand cu data de 12 aprilie 2012.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer