Instagram pe Android - razboi intre fanii Google si cei ai Apple

de Liviu Petrescu | 10 aprilie 2012

Lansarea aplicatiei Instagram in magazinul Google Play (Android Market) a pornit un conflict digital ce poate fi considerat chiar un razboi intre fanii Google si cei ai Apple. Campul de batalie este Twitter, iar utilizatorii Instagram pe iPhone au fost acuzati de elitism si chiar de rasism.

Aplicatie gratuita, Instagram ofera numeroase filtre artistice pentru procesarea imaginilor si optiuni rapide de incarcare a lor in retele sociale. Dupa ce a adunat peste 30 milioane de utilizatori iOS, Instagram a fost lansata si pentru platforma Android, momentul 0 pentru noul conflict digital, scrie CNET.

1. Era Instagram un club exclusivist?

Reactiile negative odata cu deschiderea aplicatiei si catre utilizatorii de smartphone-uri Android arata ca, pentru multi utilizatori iPhone si iPod Touch, Instagram chiar era un club exclusivist.

Lansarea aplicatiei gratuite in Google Play (Android Market), disponibila pentru orice telefon cu Android 2.2 Froyo sau un sistem mai nou de operare, a distrus pentru multi "exclusivitatea" de 30 milioane de utilizatori a aplicatiei Instagram.

In timp ce utilizatorii de smartphone-uri Android s-au bucurat ca in sfarsit pot edita cu usurinta poze pentru a le face mai "artistice", unii utilizatori de iPhone au inceput sa se planga imediat.

Reprosurile aduse extinderii au vizat in principal trei nemultumiri: utilizatorii de Android nu au simt artistic, telefoanele lor au camere mai proaste si astfel feed-ul din Instagram va suferi o scadere calitativa.

Instagram pe Android a dus la un razboi intre fanii Google si cei ai Apple


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google