Google pregateste-te! Se apropie era dominatiei Facebook

de Cristina Enescu | 3 ianuarie 2011

In martie 2010, Facebook a fost, pentru o saptamana, cel mai vizitat site din Statele Unite, detronand astfel gigantul Google. 

Potrivit unor studii, 2011 se anunta a fi de asemenea un an in care experienta navigarii pe Internet va deveni una si mai sociala si in care Facebook va juca un rol major.

Reteaua sociala numarul 1 in lume s-a extins foarte mult si pe partea de e-commerce, integrand si dezvoltand platforme de advertising sau oferind facilitati mai bune pe Fan Page. Rolul din ce in ce mai important pe care Facebook a inceput sa il joace in acest domeniu i-a determinat pe specialisti sa denumeasca noile trasaturi ale e-commerce-ului drept “F-commerce”.

“Aceasta este cea mai mare transformare din istoria Internetului. Trecem de la Web-ul axat pe Google la Web-ul axat pe oameni”, a declarat Lou Kerner, analist medio-social.

Iar ascensiunea Facebook mai este sustinuta si de rapoartele potrivit carora cuvintele “Facebook” si “Facebook login” se afla pe primul, respectiv al doilea loc in topul celor mai cautati termeni pe Google, in Statele Unite.

Iar odata cu intrarea in 2011, nu putem decat sa ne intrebam: cat timp va mai trece pana cand Facebook va detrona definitiv Google, si nu doar in Statele Unite, ci pe tot globul, devenind astfel numarul 1 in Web?

Sursa: TG Daily  

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer