Google lanseaza o noua facilitate Gmail: Priority Inbox

de Bianca Dinu | 31 august 2010

Google isi imbogateste suita de aplicatii Gmail, prin lansarea noului feature Priority Inbox.

Noua facilitate vine ca o resursa de time management, intrucat organizeaza si prioritizeaza inbox-ul, pentru ca utilizatorul sa nu mai iroseasca timp cautand prin zeci de email-uri lipsite de importanta.

Priority Inbox functioneaza asemeni unui algoritm, care foloseste informatii precum frecventa cu care deschideti mail-urile de la un anumit expeditor, frecventa cu care trimiteti mail-uri unui anumit destinatar, cuvinte cheie sau numarul de destinatari caruia i-a fost trimis mesajul respectiv.

Astfel, mail-urile care vor fi considerate de sistem ca fiind prioritare, vor aparea in noua sectiune “Priority Inbox”, aflata imediat sub cea de  “Inbox”.

Odata cu noul item, administrarea mail-urilor din Gmail se va face prin impartirea in 3 categorii. “Important and unread.”, in cazul mail-urilor din “Priority Inbox”, “Sttarred”, pentru mail-urile citite, dar de care utilizatorul mai are nevoie in inbox si “Everything else”, care contine restul mail-urilor nearhivate din inbox.

Pe langa criteriile cu care vine setat automat, acuratetea noului feature, in selectarea mesajelor importante, poate fi imbunatatita prin folosirea butoanelor +/- care au rol de a adauga sau a inlatura filtre, in functie de nevoile utilizatorului.

Noua facilitate va fi disponibila in cateva zile pentru toti utilizatori.

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google