Google+ ar putea atinge 20 de milioane de useri pana in week-end

de Bianca Dinu | 13 iulie 2011

Ultimul experiment social al celor de la Google creste intr-o saptamana cat altii in 10. Google+ a inregistrat o crestere de 350 de procente intre 4 si 10 iulie, de la 1.7 milioane de utilizatori la 7.3 milioane, iar marti a atins pragul de 10 milioane de membri.

Potrivit estimarilor, daca nu va restrictiona utilizatorii sa isi invite prietenii, pana in week-end Google + va ajunge la 20 de milioane de useri, informeaza PC World.

Daca statisticile realizate de Paul Allen, fondatorul Ancestry.com sunt reale, atunci Google+ a atras cate un 1 milion de membri noi in fiecare zi, incepand de pe 28 iunie, ziua in care s-a lansat.

Dar aceste cifre nu ii vor asigura noii retele sociale drumul catre victorie. Inca nu se stie cati dintre utilizatorii Google+ s-au inscris pentru a folosi serviciul cu regularitate. Rivalul Facebook are in prezent 750 de milioane de utilizatori activi – desi nu stim foarte bine ce inseamna activ pentru cea mai mare retea de socializare.

Compania nu a dezvaluit inca frecventa cu care un utilizator trebuie sa interactioneze cu Facebook pentru a fi considerat activ.

Cu toate acestea, daca Google+ isi mentine ritmul de crestere, va atinge pragul de 100 de milioane de useri mai repede decat orice alt serviciu din istorie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google