Google a lansat harta de criza pentru uraganul Sandy (Interactiv)

de Liviu Petrescu | 29 octombrie 2012

Google a pregatit o harta de criza pentru urganul Sandy. Furtuna masiva atinge astazi coasta atlantica a SUA si a dus si la anularea evenimentului Google din New York.

Uraganul va afecta mai multe state din SUA, in care s-a declarat deja stare de urgenta, iar harta include informatii despre traseul uraganului Sandy, de gradul 1, alaturi de zonele evacuate si adaposturi asigurate de Crucea Rosie, scrie Mashable.

Google a lansat harta de criza pentru uraganul Sandy

Harta de urgenta Google pentru uraganul Sandy include si alerte ale autoritatilor alaturi de informatii meterologice si alte date utile.

Eforturile companiei de a da o mana de ajutor in situatiile de urgenta printr-o harta interactiva Google este deja obisnuit. Initiative similare Google au vizat in trecut inundatiile din insulele Filipine si Rusia, alaturi de cutremureledin Indonezia si Turcia.

The New York Times si Wall Street Journal contribuie in mod diferit la ajutorul celor aflati in situatie de urgenta. Publicatiile au eliminat plata pentru continutul online, pentru a oferi informatii despre uraganul Sandy unui numar cat mai mare de persoane.

Mai jos aveti harta interactiva Google

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: harta google maps uraganul sandy google harta criza google
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google