Google Me, un nou rival Facebook

de Cristina Enescu | 29 iunie 2010

Conform unor zvonuri, Google si Facebook, care domina doua sectoare diferite ale marelui Web ar putea deveni rivale.

Umbla vorba prin targ ca gigantul Google se pregateste de lansarea unui nou serviciu, care se va numi “Google Me” si care va avea statutul unei retele sociale.

Pana acum Google si Facebook au concurat la capitolul “cel mai vizitat site din SUA”.

In luna martie reteaua de socializare numarul 1 in lume a devenit pentru prima oara, timp de o saptamana, cel mai vizitat site din Statele Unite, detronand astfel Google.

Ar fi totusi gresit sa spunem ca Google a avut pana acum contact cu cu sfera retelelor sociale. Orkut ramane cel mai popular site de interactiune sociala in tari precum Brazilia si India, cu toate ca in ultima vreme a pierdut ceva teren.

Totodata, la inceputul anului Google a lansat serviciul “Buzz”, care din cauza unor probleme de securitate, nu a avut parte de un inceput tocmai promitator.

Desi este catalogat drept zvon, anuntul conform caruia Google intra pe teritoriul Facebook provine de la o sursa de incredere, Kevin Rose, fondatorul Digg.

Iar faptul ca cei de la Google au ales sa pastreze tacerea si sa nu comenteze afirmatiile lui Rose, ne face sa credem ca zvonul se va adeveri curand.

 

Sursa: TechTree.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google