Google Chrome 23 include optiunea "Do Not Track" (Download)

de Redactia Hit | 7 noiembrie 2012

Google Chrome a implementat in sfarsit optiunea "Do Not Track". Functia prezenta deja in celelalte browsere importante permite utilizatorilor sa informeze site-urile ca nu vor ca activitatea lor online sa fie urmarita pentru reclame targetate.

"Do Not Track" a fost implementata in noua versiune Chrome 23, dupa ce Google a sustinut de mai mult timp dreptul utilizatorilor de a-si proteja anonimatul in timpul navigarii online.

Utilizatorii de Google Chrome dornici sa activeze noua functie o pot gasi in pagina chrome://settings, in meniul "Show Advanced". Functia "Do Not Track" va fi utilizata doar pe site-urile care sustin initiativa de protectie a utilizatorilor.

In absenta optiunii, site-urile urmaresc activitatea online a utilizatorilor si colecteaza date pentru a livra reclame pe baza istoricului si intereselor internautilor.

Google Chrome 23 include si alte modificari importante, de la decodare video prin accelerare hardware in Windows pana la un meniu simplificat pentru acordarea permisiunilor pentru site-uri. Aceste optiuni reglementeaza dreptul site-urilor de a deschide ferestre pop-up sau de a oferi notificari pe desktop vizitatorilor.

Puteti descarca Google Chrome 23 de AICI

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: chrome privacy google chrome do not track chrome politica confidentialitate chrome 23 download
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google