Gmail isi schimba look-ul si adauga noi functii

de Radu Eftimie | 21 octombrie 2011

Un update al serviciului de posta electronica al Google va fi pus la dispozitia utilizatorilor in curand, scrie Mashable. Noua versiune va aduce multe schimbari in interfata serviciului, dar si noi functii extrem de utile.

Google incearca sa apropie cat de mult poate Gmail-ul de conceptul de "social". Cel putin asta reiese din prezentarea caracteristicilor principale ale noului serviciu care va fi lansat in curand.

Ce aduce nou Google in domeniul Mail? Fiecare contact din contul de mail va putea fi completat cu fotografia persoanei respective, continutul etichetelor si categoriilor (inbox, chat etc. de exemplu) va putea fi vizualizat in diferite marimi, iar fereastra browserului in care va rula serviciul de mail va afisa tot continutul unei pagini intregi chiar daca utilizatorul ii va reduce dimeniunea.

Google a mai adaugat si o noua serie de teme pentru Gmail, care vor include si imagini de fundal HD. Google lucreaza la facelift-ul serviciului de e-mail inca din luna iunie, moment in care a prezentat un preview pentru schimabrile care ar trebui sa apara in curand.

Pana vom reveni cu detalii va invitam sa vizionati schimbarile din Gmail, intr-un clip oficial:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google