Gmail incearca sa se reinventeze - un nou mod de a scrie emailuri

de Liviu Petrescu | 31 octombrie 2012

Gmail introduce o functionalitate noua pentru optiunea fundamentala a unui serviciu de email: "Compose". Utilizatorii Gmail vor avea in curand acces la o fereastra similara celei de chat atunci cand vor sa scrie un mail nou.

Noua functie din Gmail spera sa usureze procesul de trimitere al unui email nou, oferind acces simultan la Inbox. Utilizatorul poate astfel cauta in arhiva in timp ce scrie un mesaj, fara a mai fi nevoit sa-l salveze ca Draft si sa revina apoi la el, scrie The Verge.

Gmail incearca sa se reinventeze - un nou mod de a scrie emailuri

Fereastra in care vei scrie emailuri este aproape identica celei de Chat, iar Gmail permite si functia drag and drop a destinatarilor din Inbox direct in campurile To:, CC: si BCC:.

Odata ce destinatarii au fost adaugati, campul de adrese se miscoreaza automat pentru a oferi mai mult spatiu de compus mesajul Gmail. Noua functionalitate va fi implementata si pentru optiunea de Reply la emailuri.

Dezvoltatorii Gmail au anuntat ca functionalitatea noua se afla momentan in stadiul de "preview" si ca va fi disponibila pentru toti utilizatorii Gmail peste cateva luni.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: noua interfata gmail functionalitate noua gmail optiuni inbox gmail
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google