GECAD a lansat cloud privat SystemV pentru IMM-uri

de Redactia Hit | 6 decembrie 2012

Compania GECAD NET a lansat astazi, alaturi de reprezentantii Microsoft Romania, sistemul de cloud privat SystemV. Systemul este primul produs de private cloud "la cheie" pentru IMM-uri dezvoltat de o companie romaneasca si reprezinta intrarea GECAD NET pe piata solutiilor personalizate de cloud computing si virtualizare.

GECAD NET SystemV se adreseaza companiilor care doresc sa isi modernizeze infrastructura, sa reduca riscurile si sa obtina performante asemanatoare cu cele ale companiilor mari si foarte mari, cu costuri accesibile pentru bugetele lor si intr-un interval de timp foarte scurt.

SystemV  este o solutie de private cloud care include 3 tehnologii intr-un singur pachet:

  • unul sau mai multe servere hardware
  • software de virtualizare de ultima ora – Microsoft Windows Server 2012 with Hyper-V
  • instrumente de management al infrastructurii informatice – Microsoft System Center 2012.

Solutia este disponibila in trei editii comerciale:

  • Standard: 1 server fizic + Windows Server 2012 + Hyper-V + Microsoft System Center 2012 (pentru companii cu pana la 50 de utilizatori sau companii care pot tolera downtime de cateva ore in caz de pana hardware)
  • Advanced: 2 servere fizice + Windows Server 2012 + Hyper-V + Microsoft System Center 2012 (pentru companii cu pana la 250 de utilizatori sau care pot tolera downtime de cateva minute in caz de pana hardware)
  • Data Center: 3 servere fizice + Windows Server 2012 + Hyper-V + Microsoft System Center 2012  (pentru companii care nu pot tolera downtime in caz de pana hardware)
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: gecad systemv imm private cloud gecad cloud privat imm
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google