Facebook se schimba radical, pentru a tine pasul cu Google+

de Radu Eftimie | 22 septembrie 2011

Chiar in ziua in care Google+ devenea disponibil oricui dorea sa-si faca un cont, Facebook-ul punea in aplicare o serie de schimbari pentru fanii retelei, primind, in schimb, extrem de multe plangeri si nemultumuri.

Acum, Facebook are nevoie de o schimbare radicala sau, mai bine spus, de o flexibilizare in raport cu clientii sai, potrivit Mashable.

Dupa ce a reusit sa castige 750 de milioane de utilizatori, este clar ca scopul Facebook nu mai este atragerea de fani. Scopul retelei de socializare este acum sa devina liantul perfect intre elementele care compun ceea ce cunoastem ca fiind internetul de astazi.

Schimbarile in Facebook au inceput deja: imbunatatirea listei de prieteni, implementarea unui agregator de stiri in pagina utilizatorilor si butonul Subscribe.

Facebook se schimba radical

Este insa de ajuns? Se pare ca nu si ca schimbarile care vor fi anuntate in cursul zilei de astazi, in cadrul "f8", vor fi enorme. Dupa cum spun cei de la Mashable, Facebook va renaste printr-o serie de caracteristici pe care utilizatorii sai nu le vor gasi nici pe Google+ si nici in alta parte.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google