Facebook introduce inregistrarea vocala pentru Messenger

de Redactia Hit | 4 ianuarie 2013

Facebook a adaugat serviciului de mesagerie al retelei de socializare functia de inregistrare vocala. Functia va deveni disponibila in cursul zilei de azi utilizatorilor de aplicatii native pentru iOS si Android, potrivit TechCrunch.

Userii de idevice-uri si gadgeturi care ruleaza sistemul de operare Android vor putea inregistra mesaje audio cu durata de pana la un minut prin intermediul noii functii propuse de Facebook.

In acelasi timp, desi nu se poate vorbi despre un sistem de voice mail in adevaratul sens al cuvantului, din cauza duratei de doar 60 de secunde de inregistrare, Facebook vrea sa isi completeze practic serviciul cu inca o optiune care adauge un nou tip de interactiune intre utilizatorii retelei de socializare, scrie si Engadget.

Functia de inregistrare vocala a unui mesaj scurt nu este singura la care Facebook a lucrat in ultima perioada. Reteaua de socializare testeaza in aceste zile, in Canada, deocamdata, si serviciile VoIP.

Interesant este faptul ca noile servicii VoIP testate de Facebook nu sunt bazate pe parteneriatul cu Skype, ci pe o tehnologie open source.

Surse: TechCrunch, Engadget.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook messenger voice mesaje vocela facebook inregistrare audio facebook facebook messenger audio
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google