Facebook, in pericol. Hackerii de la Anonymous vor sa-l dezactiveze pe 5 noiembrie

de Catalin Pavel | 10 august 2011

Facebook, cea mai populara retea sociala de pe mapamond, urmeaza sa fie atacata de grupul de hackeri Anonymous.

Potrivit capital.ro, hackerii vor sa dezactiveze Facebook pe data de 5 noiembrie. Motivul: ei sustin ca Facebook vinde informatii agentiilor guvernamentale si le ofera acces la retea, in acest fel organismele respective putand spiona oameni din intreaga lume.

 

Facebook, in pericol. Hackerii de la Anonymous vor sa-l dezactiveze pe 5 noiembrie

 

Hackerii de la Anonymous au devenit cunoscuti datorita atacurilor informatice asupra site-urilor de plati online Visa si PayPal, dupa ce acestea din urma anuntasera ca blocheaza transferurile bancare catre site-ul WikiLeaks.

Pe YouTube circula deja o inregistrare video in care hackerii ii indeamna pe oameni sa li se alature si sa-si apere intimitatea distrugand Facebook-ul.

La inceputul lui august, Facebook a anuntat ca ii premiaza cu 500 de dolari pe utilizatorii care ofera informatii despre eventualele erori sau incalcari ale protocoalelor de securitate. De asemenea, in luna iulie compania americana l-a angajat pe George Hotz (GeoHot), cel mai faimos hacker din lume, cel care a deblocat consola PlayStation3 si smartphone-ul iPhone.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google