Facebook imbunatateste aplicatia iOS si lanseaza un ghid mai bun de utilizare

de Redactia Hit | 6 noiembrie 2012

Facebook a adus, in doar cateva zile, doua noutati importante pentru utilziatorii retelei. Astazi a lansat un update pentru aplicatia dedicata iPhone si iPad , iar acum doua zile a completat ghidul de utilizare care contine sfaturi utile pentru novicii retelei de socializare.

Update-ul pentru aplicatia iOS aduce functionalitati noi pentru mesagerie, dar si un nou mod de a incarca multiple fotografii mai rapid. In plus, actualizarea permite un acces mai facil la Facebook Gifts.

Mai important insa decat update-ul pentru aplicatia iOS, credem noi, este faptul ca reprezentantii Facebook s-au gandit ca este in sfarsit cazul sa completeze cu informatii utile ghidul incepatorului pe retelele sociale.

Seful departamentului "Privacy" de la Facebook, Erin Egan, a anuntat ca ghidul utilizatorului de Facebook a fost imbogatit cu detalii noi si sfaturi utile care ii vor ajuta pe utilizatori (mai ales pe cei nou-veniti in retea), sa isi managerieze asa cum vor continutul media postat pe retea. Nu este un lucru rau, avand in vedere criticile aduse companiei pe aceasta tema.

Cei interesati de regulile Facebook pot accesa AICI toate detaliile necesare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook privacy ghid utilizare facebook update facebook iphone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google