Download: Mozilla Firefox 4 Beta 10 e disponibil

de Cristina Enescu | 26 ianuarie 2011

Mozilla a lansat inca un beta pentru Firefox 4. Beta 10 vine la fix zece zile dupa ce Firefox 4 Beta 9 a ajuns pe Internet.  

Noua versiune aduce imbunatatiri pe partea de stabilitate si un suport Flash mai bun pentru utilizatorii Mac OS X. Video-urile ruleaza mai bine si consuma mai putine resurse. De asemenea, majoritatea add-on-urilor si pluggin-urilor sunt compatibile cu Firefox 4 Beta 10.

Pe masura ce Mozilla se apropie de varianta finala a browser-ului, userilor li se cere sa furnizeze cat mai mult feedback. Organizatia a declarat ca a primit peste un milion de feedback-uri de-a lungul lansarilor beta, insa cat mai multe informatii ajuta intotdeauna.

Utilizatorii pot oferi rapoarte despre ceea ce functioneaza si ceea ce nu functioneaza dand click pe butonul de feedback aflat in partea din stanga sus a browser-ului sau accesand acest site.  

Mozilla isi pune bazele in Firefox 4. Pe langa Microsoft, Firefox se confrunta cu o competitie acerba si din partea lui Google Chrome.

Insa modificarile pe care le-au adus ultimele versiuni beta par sa ii ofere browserului Firefox 4 arme destul de eficiente in aceasta lupta pentru cota de piata.

Puteti descarca Firefox 4 Beta 10 de aici.  

Si nu uitati sa raportati feedback catre Mozilla daca intalniti probleme.

Sursa 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer