Cum se extinde cautarea Facebook

de Liviu Petrescu | 3 octombrie 2013

Cautarea Facebook a beneficiat de un upgrade care nu a fost anuntat in mod special de reteaua sociala. Facebook a inceput sa introduca treptat o cautare mai puternica, care include numeroase elemente noi.

In meniul de cautare Facebook Graph, rezultatele pot fi sortate dupa mesaje, comentarii, texte descriptive ale pozelor, status update si check-in. Aceasta optiune este utila in mod special afacerilor care se promoveaza pe Facebook si au acum la dispozitie unelte mai complete de verificare a prezentei in reteaua sociala.

Facebook Graph Search

Chiar daca extinderea cautarii Facebook este utila pentru multi utilizatori si pentru firme, faptul ca Facebook nu a semnalat-o in mod special inainte de a o introduce ridica noi semne de intrebare cu privire la incalcarea dreptului la intimitate.

Utilizatorii retelei sociale au insa la indemana mai multe modalitati de a va proteja profilul de Facebook impotriva cautarilor nedorite si de a fenta practicile discutabile Facebook pentru a putea oferi cat mai putine informatii personale care sunt apoi prelucrate de Facebook si utilizate pentru livrarea de reclame.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cautare facebook graph cautare avansata facebook setari facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google