Cele mai bune solutii antivirus - 2012

de Radu Eftimie | 10 noiembrie 2011

In ultimii ani, preocuparea utilizatorilor pentru securitatea IT a crescut semnificativ, ca rezultat al inmultirii numarului si tipurilor de malware care pot pune in pericol siguranta datelor de pe computere. Simultan, si piata aplicatiilor de securitate IT si antivirus s-a dezvoltat. Mai mult, dezvoltatorii de intrumente antivirus incearca sa tin pasul cu infractorii informatici si lanseaza noi versiuni de software de protectie. Cei mai importanti producatori de solutii antivirus din lume si-au prezentat deja consumatorilor pachetele de software pentru 2012. Gizmowatch a realizat un clasament al celor mai bune astfel de pachete de securitate.

BitDefender Antivirus 2012

Software-ul antivirus romanesc ocupa prima pozitie in preferintele celor de la Gizmowatch in materie performanta. Noua suita software include o multitudine de imbunatatiri pe partea de protectie si performanta fata de versiunea anterioara.

BitDefender Antivirus costa 23,97 dolari (licenta pentru un an) si, potrivit Gizmowatch, "cu siguranta va fereste PC-ul de atacurile IT".

Cele mai bune solutii antivirus - 2012


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google