Cele mai bune cinci convertoare valutare

de Radu Eftimie | 22 septembrie 2011

Daca pleci in vacanta intr-o tara straina, pleci intr-o delegatie urgenta sau doar ai auzit o suma in alta moneda, atunci cu siguranta vei avea nevoie de o aplicatie care sa te puna la curent cu "valutele" in care vei cheltui toata diurna sau economiile tale.

O astfel de aplicatie se numeste convertor valutar si iti va fi mai mult decat necesara intr-un din situatiile de enuntate mai sus. Fie ca o accesezi pe un site, fie ca ti-ai instalat un software dedicat pe telefonul mobil, oricare dintre aceste solutii te va ajuta.

Daca esti genul om titpicar care vrea sa fie la curent cu rata de schimb chiar daca nu pleaca nicaieri, sigur ai nevoie de una din aplicatiile pe care vi le vom prezenta mai jos.

XE Currency

XE este una dintre optiunile pe care le aveti la indemana pentru a vedea cat mai valoreaza astazi leul in raport cu francul elvetian sau cu euro. Aplicatia este disponibila pentru terminalele cu iOS (iPhone, iPod, iPad), Android, BlackBerry, Windows Phone 7. Dar, pana sa ajunga la nivelul asta, compania s-a bazat pe site-ul sau care ofera nici mai mult nici mai putin decat o intreaga suita de aplicatii complexe.

Aplicatia mobila, care este gratuita, are o interfata simpla si cuprinde toate monedele. In plus, aplicatia poate fi folosita si offline (stocheaza cele mai recente update-uri ale ratelor de schimb) si va arata si la ce pret au mai ajuns metalele pretioase.

Cele mai bune cinci convertoare valutare


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google