Google ne ofera rezultate de cautare instant

de Bianca Dinu | 9 septembrie 2010

Google a anuntat o imbunatatire majora a puternicului sau motor de cautare, prin implementarea mult asteptatului feature "search-before-you-type".

Google Instant a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa organizate la Muzeul de Arta Moderna din San Francisco.

Potrivit reprezentantilor companiei, noua functie va ajuta la economiserea a 350 de milioane de ore din timpul utilizatorilor, numai intr-un an.

Conform datelor furnizate de Google, un internaut petrece in medie noua secunde pentru fiecare cautare si alte 15 secunde pentru selectarea rezultatului dorit.

Daca nu sunt disfunctionalitati la nivelul furnizorului de servicii de Internet, Google poate citi, procesa si afisa rezultatele cautarii in putin peste o secunda.

Anticipand ceea ce cauta un user si permitandu-i sa dea click imediat pe un rezultat relevant fara a mai apasa tasta "Enter", Google se astepta sa reduca cu pana la 5 secunde timpul dedicat unei cautari.

Practic rezultatele apar de la prima tastare si se modifica pe masura ce continuati sa scrieti.

Google Instant este disponibil momentan numai pe domeniile din SUA, Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania si Rusia, urmand ca in urmatoarele luni sa fie implementat si in restul tarilor.

Sursa: TG Daily

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google