Bulk Player pentru Youtube - extensie Chrome

de Radu Eftimie | 26 octombrie 2011

Va gasiti des in situatia de a cauta videoclipurile favorite pe youtube si de a nu le putea viziona separat? Daca da, Bulk Player Mate pentru Youtube va poate ajuta sa va puneti in ordine linkurile favorite si sa rulati clipurile in ordinea decisa de voi, scrie Addictivetips.

Bulk Player Mate pentru Youtube este o extensie foarte utila a Google Chrome care va permite vizionarea clipurilor video in taburi noi doar selectand linkurile favorite. Extensia va permite si crearea de playlist-uri personalizate cu videoclipurile preferate.

Odata instalata extendia Bulk Player Mate, in partea dreapta a barei de adreseURL apare un buton. In momentul in care sunteti pe Youtube, apasarea acestui buton va aduce pe ecran o interfata ce afiseaza lista de clipuri disponibile in urma cautarilor efectuate de voi anterior.

Acum puteti bifa clipurile pe care le doriti in playlist, iar apoi apasati butonul OK pentru a le viziona pe toate, in ordinea selectata. Extensia este foarte buna pentru filmele care se gasesc pe Youtube, dar care au fost impartite in mai multe episoade.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google