Black Friday in Romania - cat si ce s-a vandut cel mai bine?

de Redactia Hit | 26 noiembrie 2012

Black Friday s-a incheiat oficial, chiar daca cei mai mult comercianti online si offline propun in conntinuare clientilor reduceri sub aceeasi titulatura - "vinerea Neagra". Citeste mai departe ce s-a vandut cel mai bine si cam cati bani au facut in aceste zile magazinele participante la Black Friday.

Cu produse mai mult sau mai putin tentante, ba chiar cu unele "promotii" false, dar si cu bunuri care au meritat achizitionate, Black Friday de Romania s-a terminat. Magazinele online au inregistrat cresteri foarte mari ale vanzarilor vineri, dar si in weekend.

Potrivit Ziarului Financiar, eMAG.ro, Flanco, Domo si Altex au reusit, cumulat, sa inregistreze vanzari de peste 44 de milioane de euro. Conform aceleiasi surse, dupa ce si ceilalti jucatori de pe piata isi vor anunta rezultatele de vanzari, suma totala a vanzarilor de Black Friday pe segmentul IT si electronice ar putea depasi 50 de milioane de euro.

Care a fost ritmul vanzarilor? Quickmobile a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca site-ul companiei a fost vizitat, vineri, pana la ora 18.00, de 130.000 de utilizatori si ca apogeul vanzarilor s-a inregistrat undeva in jurul orei 2.00 dimineata, cand se inregistrau 10 comenzi pe minut.

Emag a reusit sa vanda 150.000 de produse, cu aproximativ 20.000 mai mult decat estimase compania. Ca valoare, vanzarile eMAG s-au ridicat la 12 milioane de euro.

Si F64 a inregistrat o crestere mare a vanzarilor in intervalul  vineri 23 noiembrie - duminica 25 noiembrie, insa deocamdata compania nu a publicat cifre oficiale.

Cine a mai inregistrat vanzari foarte mari? Marii retaileri precum Flanco, Altex si Domo.

Flanco a raportat vanzari de aprocimativ 12 milioane de euro, aproape dublu fata de anul trecut, iar Altex vorbeste despre aproximativ 15 milioane de euro vanzari (vineri + weekend).

Ce s-a vandut cel mai bine

Se pare ca anul acesta romanii au fost interesati de achizitionarea cu discount a televizoarelor LCD, LED etc. Au urmat in topul preferintelor, produsele IT, precum tabletele PC sau ultrabook-urile si laptopurile, telefoanele mobile si aparatele foto.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vanzari black friday romania oferte black friday produse ieftine black friday oferte dupa black firday
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google