Bitdefender a lansat suita de securitate Bitdefender 2013

de Redactia Hit | 24 iulie 2012

Bitdefender anunta lansarea in Romania a generatiei de produse 2013, care adauga noi functionalitati celui mai premiat sistem de securitate, Bitdefender 2012.

Printre noutatile Bitdefender 2013 se numara securizarea tranzactiilor online cu Safepay, protejarea copiilor fata de pericolele de pe internet prin sistemul Parental Control si posibilitatea de recuperare a terminalelor mobile in caz de furt, prin modulul Anti-Theft.

Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranta si confidentialitatea operatiunilor bancare online. Acesta se activeaza automat atunci cand utilizatorul acceseaza contul bancar printr-o retea wireless si creeaza o conexiune impenetrabila, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot.

Include, de asemenea, o tastatura virtuala, astfel ca niciun atacator nu va putea intercepta ceea ce tasteaza utilizatorul.

Modulul Anti-Theft asigura controlul terminalelor mobile chiar si atunci cand acestea sunt pierdute sau furate, permitand blocarea, stergerea continutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricarui alt dispozitiv conectat la internet.

Cu aplicatia Parental Control parintii pot monitoriza activitatea online a copiilor, chiar si pe Facebook, restrictionand accesul web in functie de ore sau de alti parametrii setati de utilizator.

Solutia Bitdefender 2013 este compatibila cu Windows 8.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, este disponibila deja in format electronic, la toti partenerii autorizati Cumpara de la Emag.ro BitDefender 2013 si pe site-ul oficial.

La sfarsitul lunii august produsul va fi comercializat in format de retail si in magazinele de profil.   

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: bitdefender 2013 Safepay Antivirus Plus Internet Security Total Security
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google