BitDefender lanseaza TrafficLight Beta - antivirus scanner anti-phishing

de Silviu Anton | 23 martie 2011

TrafficLight este un antivirus si scanner anti-phishing cu actiune in timp real, care semnaleaza nivelul de siguranta al paginilor web.

Scopul acestui produs de securitate lansat de BitDefender este acela de a oferi siguranta la navigarea online. Spre deosebire de majoritatea solutiilor de securitate, TrafficLight nu este un toolbar si nu se bazeaza pe faptul ca utilizatorii insemneaza paginile vizitate. 

TrafficLight este o aplicatie independenta de motorul de cautare, care filtreaza traficul web si „comunica” prin intermediul simbolurilor specifice unui semafor, inserate in paginile vizitate pentru a semnala nivelul de siguranta al anumitor URL-uri. 

TrafficLight nu obtureaza vizibilitarea pe site-uri – interfata programului poate fi vizualizata printr-un simplu click; neaccesata, aceasta sta ascunsa.

De asemenea, TrafficLight foloseste motoarele de scanare BitDefender pentru a analiza si evalua fiecare pagina si link accesate si blocheaza continutul nesigur inainte de a ajunge in browser-ul folosit de utilizator  – oricare ar fi acesta. 

BitDefender pune la dispozitie gratuit varianta Beta a TrafficLight, incepand de astazi si poate fi downloadata de aici.

In plus, BitDefender a lansat o versiune a TrafficLight ca extensie a browser-ului Google Chrome, pentru cei care folosesc platforma Linux sau Mac OS X. Extensia e disponibila pe site-ul de extensii al Google Chrome. 

Sursa: BitDefender

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google