Antivirus la promotie de sarbatori

de Vlad Matei | 23 decembrie 2009

G Data a decis ca in perioada sarbatorilor sa vanda Internet Security 2010 ESD la un pret fara concurenta: 9,99 euro.IT Sistem Services, distribuitor autorizat G Data Software pe teritoriul Romaniei, anunta astazi promotia de sarbatori „Mos Craciun nu a uitat de antivirusul la care ai visat tot anul”. Promotia este valabila pentru cel mai popular produs al celei de-a X-a generatii de produse G Data, InternetSecurity, varianta ESD (Electronic Sales Distribution) si se adreseaza utilizatorilor casnici.

Cu ocazia lansarii ofertei, Ionut Tudor-Lemnaru, General Manager IT Sistem Services, a declarat: „Prin aceasta promotie dorim sa incurajam utilizatorii casnici sa foloseasca produse originale si complete din punct de vedere al componentelor incluse. Multi dintre utilizatorii din Romania prefera produse piratate, care nu ofera update-urile necesare unei protectii adecvate, sau gratuite, care au ca scop incurajarea cumpararii produsului cu toate componentele incluse, si apeleaza la produse licentiate doar atunci cand au avut de suferit de pe urma atacurilor informatice”.

Prin aceasta promotie sunt, de asemenea, incurajate cumparaturile online de licente electronice. Cumparand astfel, veti putea beneficia de un pret, de regula, mai mic, nu vor exista cheltuieli de transport, iar produsele va vor fi livrate intr-un timp foarte scurt, sub forma unui certificat de licentiere - via e-mail.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google