Anonymous sustine ca a pus la pamant cloud-ul Amazon. Compania neaga incidentul

de Liviu Petrescu | 24 octombrie 2012

Serviciile cloud Amazon, EC2, au suferit probleme tehnice timp de mai multe ore. Un membru al gruparii Anonymous si-a asumat responsabilitatea pentru un atac. Amazon neaga insa faptul ca probleme au fost cauzate de un atac online.

Problemele tehnice Amazon au cauzat intreruperi in furnizarea serviciilor cloud catre Reddit, Flipboard, Airbnb, Heroku si Coursera. Atacul nu a fost confirmat pe canalele oficiale Anonymous de pe Twitter, lucru ce pare sa indice faptul ca problemele Amazon nu au fost cauzate de membrul Anonymous, scrie VentureBeat.

Anonymous sustine ca a pus la pamant cloud-ul Amazon. Compania neaga incidentul

Anonymous Own3r si-a asumat atacul impotriva Amazon si a publicat pe Twitter mesaje despre problemele tehnice Amazon, dar credibilitatea sa nu este foarte mare. Acelasi hacktivist a sustinut ca a atacat si GoDaddy in luna septembrie si Facebook in luna octombrie, insa ambele companii au negat atacul online, explicand ca a fost vorba de probleme interne.

Nu exista dovezi dar noi nu excludem ipoteza ca daca a fost vorba despre un atac Anonymous el a avut ca motivatie noul scandal Amazon cu privire la (non)drepturile asupra achizitiilor facute de userii Kindle.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: atac anonymous amazon servicii cloud amazon probleme tehnice amazon
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google