Anonymous ataca mai multe site-uri guvernamentale suedeze

de Liviu Petrescu | 8 octombrie 2012

Gruparea de hacktivisti Anonymous a lansat o serie de atacuri impotriva unor site-uri guvernamentale suedeze, in semn de protest pentru problemele cauzate de autoritati site-ului The Pirate Bay, dar si in numele lui Julian Assange.

Sub numele #OpPirateBay, hacktivistii asociati Anonymous au atacat site-ul serviciilor secrete din Suedia, al procuraturii generale, dar si site-ul bancii nationale suedeze, scrie PCMag.

Anonymous ataca mai multe site-uri guvernamentale suedeze

Site-ul serviciilor secrete din Suedia a fost cel mai grav afectat de atacul Anonymous, care s-a desfasurat, ca de obicei, prin utilizarea DDoS.

Unul dintre fondatorii The Pirate Bay a fost arestat in luna august in Cambogia si urmeaza sa fie deportat in Suedia, iar autoritatile suedeze incearca sa obtina si extradarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, refugiat momentan in ambasada Ecuadorului din Londra.

Chiar daca suedezii spun ca vor doar sa investigheze acuzatiile cu privire la un atac sexual, Julian Assange sustine ca va fi trimis rapid in SUA, unde ar putea fi judecat pentru tradare, in urma informatiilor publicate pe Wikileaks, si executat.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: atac hacktivisti anonymous atac anonymous suedia pirate bay anonymous anonymous julian assange
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google