Anonymous ar putea ataca Facebook pe 5 noiembrie

de Liviu Petrescu | 29 octombrie 2012

Anonymous a anuntat un plan de atac la adresa Zynga si Facebook in 5 noiembrie. Grupul de hacktivisti protesteaza fata de planul dezvoltatorului de jocuri de a concedia un numar mare de angajati.

Hacktivistii Anonymous au lansat un mesaj de avertizare la adresa Facebook si Zynga, deoarece nu sunt multumiti de planurile de concediere a unor angajati, scrie BusinessInsider. Cele mai multe jocuri Zynga sunt disponibile in model freemium in reteaua sociala.

Anonymous ar putea ataca Facebook pe 5 noiembrie

Dupa ce Zynga a anuntat ca are rezerve in cash de 1,6 miliarde dolari, compania a concediat 150 angajati si planuieste alte disponibilizari, potrivit mesajului Anonymous. Grupul de hacktivisti sustine ca vrea sa lupte impotriva unor astfel de decizii ale corporatiilor, considerate "insulte pentru populatie".

Anonymous a promis ca va pune Facebook offline in 5 noiembrie si ca va lansa gratuit jocuri Zynga furate de pe serverele companiei. Cele mai cunoscute titluri Zynga disponibile pe Facebook includ FarmVille, Mafia Wars si Words With Friends.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: anonymous ataca facebook anonymous ataca zynga jocuri zynga facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google