AMD are si un browser 3D

de Bianca Dinu | 13 aprilie 2009

AMD ne surpinde prin lansarea versiunii beta a unui browser 3D, pe care compania producatoare de cipuri l-a numit Fusion Media Explorer.

Despre browserul nou creat, AMD sustine ca a fost dezvoltat pentru usurarea procesului de sharing a fisierelor multimedia stocate pe PC, pentru navigarea prin albumele audio si video si pentru distribuirea acestora catre retelele si site-urile de social networking.AMD a integrat mai multe site-uri in browserul sau (printre care se numara si binecunoscutele YouTube si Facebook). Astfel, utilizatorii browserului nu trebuie decat sa selecteze fisierele video, audio sau imaginile din interfata 3D si sa le aduca pe site-urile prestabilite.

De asemenea, fisierele video stocate local pot fi rulate printr-un player multimedia intern, in timp ce un motor de cautare permite cautarea in fisierele stocate.

Toate aceste informatii au fost facute publice de catre Casey Gotcher, director de marketing la AMD, intr-un post pe blogul companiei. De asemenea, browserul a fost creat pentru a demonstra capabilitatile multimedia detinute de PC-urile bazate pe platforma AMD, se arata in declaratiile lui Gotcher.

AMD nu a declarat inca daca varianta finala a browserului va functiona pe computere cu cipuri de la concurenta, insa, se pare ca software-ul  functioneaza pe sistemele de operare Windows Vista si Windows 7, dar nu este compatibil cu Windows XP.

Softwareul este diponibil pentru download aici.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google