1/3 dintre utilizatorii de Internet si-ar vinde cadourile de Craciun

de Carmen Ivanov | 29 decembrie 2007

Mai mult de o treime dintre francezii care folosesc internetul intentioneaza sa isi vanda cadourile de Craciun, iar circa 15% isi arata nemultumirea cand cadoul nu le place, potrivit unui studiu TNS Sofres realizat pentru eBay, conform paginii de internet commentcamarche.net.


Aceasta practica aparuta in 2005 a devenit o moda in 2006 si pare sa se impuna anul acesta, 57% din persoanele intrebate, preferand sa revanda cadoul in schimbul altuia, in loc sa il vanda in schimbul banilor. Aproximativ 53% dintre cei intrebati au spus ca nu si-au vandut niciodata cadourile de Craciun si considera aceasta practica socanta sau dezamagitoare. Cadourile cele mai des revandute sunt cele primite de la cuscri, circa 34% si de la parinti, 33%.

Jumatate dintre cei care folosc internetul sunt de parere ca site-ul eBay este cel mai bun pentru revanzarea cadourilor de Craciun. În topul trei al obiectelor revandute se numara accesoriile, imbracamintea si DVD-urile (18%,) obiectele decorative si CD-urile (15%) si cartile (13%).

Sursa: NewsIN

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google