Incepe IFA Berlin. Ce lansari vom vedea?

de Liviu Petrescu | 28 august 2012

Windows 8, premiere in telefonia mobila, noi tablete cu specificatii de top, laptopuri si ultrabook-uri etc. - toate acestea si nu numai sunt subiectele pe care iubitorii de tehnologie trebuie sa le urmareasca in aceasta saptamana dominata de IFA Berlin, unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie din Europa. Iata la ce ne putem astepta in acest an de la cei mai mari producatori din domeniu.

HIT.ro va prezenta toate noutatile importante de la IFA Berlin pe toata perioada desfasurarii targului, 29 august - 5 septembrie.

1. Sony Vaio (tablet) 11 si Xperia T

Sony ar putea prezenta Vaio 11 in aceasta saptamana. Vaio 11 este o tableta hibrid cu Windows 8 si un ecran ceva mai mare decat "standardul" - 11 inci, in loc de 10.1 inci. Vaio 11 ar putea veni in doua variante: una echipata cu un procesor Intel Core i5, iar cealalta cu procesor ARM.

Sony aduce la IFA 2012 si smartphone-ul Xperia T.

Sony Xperia T are un ecran de 4,3 inci si un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4, alaturi de 1GB memorie RAM si spatiu de stocare de 16GB.

Smartphone-ul ce ar putea fi disponibil incepand cu luna septembrie include si o camera de 13MP cu flash LED si tehnologie NFC.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ifa berlin 2012 lansari ifa 2012 gadget ifa berlin galaxy note 2 tableta windows 8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google