Free Zone Games - Battlefield Bad Company 2

de Redactie Hit.ro | 5 martie 2010

Dupa o lunga absenta, Free Zone Games revine cu o noua analiza pertinenta, in primul review din Romania al unuia dintre cele mai importante jocuri ale inceputului lui 2010: First Person Shooter-ul Battlefield Bad Company 2.

Carmen Ivanov va prezinta in noul review elementele de gameplay, grafica si poveste ale noului shooter single si multiplayer, realizat de catre suedezii de la DICE si distribuit de catre Electronic Arts.

Mai jos puteti citi textul integral al acestui review, realizat in colaborare cu Mike Stegaru.

Battlefield Bad Company 2

Shooter-ele multiplayer sunt o mare atractie pentru marele case de jocuri video. Dupa succesul fulminant inregistrat de Modern Warfare 2 – cel mai bine vandut first person shooter din istorie – Electronic Arts nu putea ramane mai prejos si a scos pe piata un nou shooter din venerabila serie Battlefield. Noul joc este Battlefield Bad Company 2, un concurent serios pe piata shooter-elor multiplayer.
Jocul anterior al seriei – primul Battlefield Bad Company – a fost lansat doar in variante pentru PlayStation 3 si Xbox 360, insa criza economica probabil i-a convins pe cei de la EA, alaturi de producatorii suedezi de la DICE, ca nu ar strica sa acopere si piata de PC cu noul joc.

La baza, Battlefield Bad Company 2 pare un shooter destul de generic, cu o mecanica de joc pe care am mai vazut-o in alte cateva zeci de titluri. Seria Battlefield este insa una dintre cele mai apreciate pe partea de multiplayer. Inca de la Battlefield 1942, aceste jocuri au dovedit ca sunt realizate solid, cu un ritm excelent de joc, control facil si grafica excelenta.

» PAGINA 2


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google