Smartphone Palm Treo 850

de Ionut Mares | 29 mai 2008

Pe vremuri in Romania compania Palm era una dintre putinele ce vindeau PDA-uri iar Treo era printre putinii ce ofereau inca de acum 5-6 ani smartphonuri pe piata autohtona. La un moment dat cele doua companii au fuzionat si au dat nastere unei companii mult mai puternice si cu produse ceva mai bune.
Noul model Palm Treo 850 este un smartphone ce functioneaza pe baza SO Windows Mobile 6.1, are un procesor de 400Mhz si vine cu o memorie RAM de 32mb si o memorie pentru stocat informatii de 256mb.
Conectivitate si transferul de date se poate realiza WiFi si HSDPA de 3.6Mbps. De asemenea permite legarea la diverse accesorii pe bluetooth si include un modul AGPS (Assisted GPS).

 

 

treo-850.jpg

 


Tastatura este de tip QVERY, camera foto are 2mpx, ecranul LCD are rezolutia de 320 x 320 iar dimensiunile telefonului sunt 113 x 60 x 14 mm.
Din nefericire doar aceste informatii au fost disponibile pe canale neoficiale urmand ca restul specificatiilor tehnice, data lansarii si pretul sa fie anuntate in cursul verii chiar de catre producator.


Sursa: Boygeniusreport

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google