Razer Mako si Razer Destructor, in Romania

de Carmen Ivanov | 21 mai 2008
Sistemul audio Razer Mako si mouse pad-ul Razer Destructor sunt incepand cu aceasta luna, prezente si in Romania. Sistemul audio 2.1 de 300W a fost conceput de Razer, in colaborare cu THX Ltd, unul dintre pionerii industriei audio din intreaga lume. Razer Mako 2.1 THX este primul sistem audio care incorporeaza tehnologiile THX Ground Plane and THX Slot Speaker si care, in acelasi timp, este dotat cu sistemul digital de amplificare ClassHD, care permite efecte audio omnidirectionale, demne de invidiat pentru doi sateliti si un subwoofer.

razer_mako_fullset.jpg


Spre deosebire de alte sisteme audio, designul lui Razer Mako, permite eliminarea distorsiunii din sunet de tipul “desk-bounce”, fapt ce ofera o experienta unica utilizatorului. Tehnologia high-end de amplificarea a sunetului, ClassHD, ajuta la obtinerea unei mai bune calitati pentru acesta, alaturi maximizarea eficientei si puterii sistemului Mako.


Sistemul este echipat cu o telecomada disc, all-in-one, cu LED - touch senzitiv si iesire pentru casti de 3,5 mm, amplificata, alaturi de un input minijack auxiliar si RCA radio imput. Raspunsul in frecventa pentru Mako este: 25-20,000Hz (+/-2.5dB 40-18,000Hz).
Mouse pad-ul Razer Destructor a fost creat cu o suprafata Razer Fractal, cu aspect metalic, care are o textura ideala pentru a asigura miscari precise ale mouse-ului.


Accesoriul Razer este optimizat pentru pentru a imbunatati simtitor performantele (track up) mouse-ului optic, sau laser: 25% pentru mouse-ului optic si 37% pentru cel laser, comparativ cu alte accesorii de acest gen.
Dimensiunile lui Razer Destructor (350 mm X 280 mm X 2,3 mm) asigura o suprafata generoasa, ideala pentru miscarile de mouse din timpul reprizelor de gaming! Razer Mako si Razer Destructor sunt comercializate in magazinele partenerilor Dream IT cu preturi de 399 euro pentru Mako, respectiv 34 euro pentru Destructor.


Sursa: Millenium Communications
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google